Ontvangt u een bijstandsuitkering? Lees dan gauw verder!

Het komt wel eens voor dat de gemeente wegens allerlei redenen besluit om een bijstandsuitkering te korten. Wij kunnen ons voorstellen dat dit ontzettend vervelend is voor iemand die de bijstandsuitkering hard nodig heeft. Stel dat uw bijstandsuitkering wordt gekort, wat zijn dan de mogelijkheden voor u? Wanneer mag de gemeente eigenlijk een bijstandsuitkering gaan korten?

Klinkt bovenstaande u bekend in de oren of wilt u hierover meer te weten komen? Klik dan gauw op onderstaande link om de blog te openen die geschreven is door één van onze samenwerkingen: VDG advocatuur. Wij wensen u alvast veel leesplezier toe!

VDG advocatuur

Een kerstborrel op werk? Lees dan gauw verder!

Het einde van het jaar 2017 is in zicht. Veel werkgevers organiseren een kerstborrel voor hun werknemers om het jaar goed af te sluiten. Maar wat als een werknemer te veel alcohol drinkt tijdens een kerstborrel? Heeft de werkgever het recht om een werknemer op staande voet te ontslaan, indien de werknemer zich misdraagt?

Klinkt bovenstaande u bekend in de oren of wilt u hierover meer te weten komen? Klik dan gauw op onderstaande link om de blog te openen die geschreven is door één van onze samenwerkingen: Eillert & Van Lammeren Advocaten. Wij wensen u alvast veel leesplezier toe!

Eillert & Van Lammeren Advocaten

Voldoet het gekochte product niet aan uw wensen? Lees dan gauw verder!

Maandelijks schrijven onze medewerkers een column voor de weekkrant Hallo…Almelo! Voor de maand november heeft onze medewerker Thijs Jansen van ’t Laar een stukje geschreven over de onderzoeks- en mededelingsplicht bij koopovereenkomsten. Heeft u de column niet kunnen lezen? Klik dan gauw op onderstaande link om de column te openen. Wij wensen u alvast veel leesplezier toe!

Column november 2017 – Thijs